Start - Etusivu
Prislista - Hinnasto
Klassisk massage
Klassinen hieronta
Indisk huvudmassage
Intialainen päähieronta
Hot Stone massage
Kuumakivihieronta

Kostrådgivning
Kostrådgivning - prislista
Ravitsemusneuvonta
Ravitsemusneuvonta - hinnasto
Nettiajanvaraus
Erbjudande - Tarjous
Kenelle ravitsemusneuvonta?


- Sinulle joka luulet että terveellinen ruokavalio on tylsä ja mauton
- Sinulle joka haluat voida hyvin syömällä tasapainoinen ja terveellinen ruokavalio
- Sinulle joka haluat parantaa ruokailutottumuksiasi jotta voisit vähentää riskiä sairastua elintapasairauksiin
- Sinulle joka haluat laihtua pysyvästi
- Sinule joka olet kyllästynyt muotidieetteihin ja haluat oppia syömään monipuolisesti ja samalla pudottaa painoa tai pysyä ihannepainossa
- Sinulle joka treenaat paljon ja haluat optimoida ruokavaliosi

Ravitsemusneuvontakäynnin sisältö


Ravitsemusneuvonta aloitetaan kartoittamalla tämän hetken ruokailutottumuksiasi ja elämäntilannettasi.

Sen jälkeen asetetaan tavoiteet juuri sinulle. Tavoitteiden tulee olla riittävän konkreettisia ja mitattavissa, mutta samalla realistisia. Jos olet lihonut 20 kiloa 20 vuoden aikana on aika epärealistista ajatella että voisit päästä eroon kiloista parin kuukauden aikana!

Tämän jälkeen tulee mielenkiintoisin mutta samalla vaikein osio, miten päästä tavoitteisiin. Tässä vaiheessa voit tarvita apua ratkaista minkälaisia muutoksia sinun tulisi tehdä, miten saada motivaatio pysymään korkealla, miten päästä esteiden yli tai ympäri ja miten luoda uusia tapoja vanhojen tilalle. Tässä vaiheessa säännölliset seurantakäynnit voivat pitää sinut valitulla tiellä.

Ravitsemusneuvonta lähtee aina yksilön omista tarpeista. Vaikka jokainen ihminen tarvitsee samankaltaiset ravintoaineet ja vitamiinit, voidaan nämä tarpeet tyydyttää monella eri tavalla, joten kaikkien ei tarvitse syödä samanlaista ruokaa. Ravitsemusneuvonnassa voidaan käydä läpi teoreettisia asioita kuten esimerkiksi glykeeminen indeksi tai hyvin käytännönläheisiä neuvoja erilaisten elintarvikkeiden käytöstä riippuen asiakkaan toivomuksista ja tarpeista.