Start - Etusivu
Prislista - Hinnasto
Klassisk massage
Klassinen hieronta
Indisk huvudmassage
Intialainen päähieronta
Hot Stone massage
Kuumakivihieronta

Kostrådgivning
Kostrådgivning - prislista
Ravitsemusneuvonta
Ravitsemusneuvonta - hinnasto
Nettiajanvaraus
Erbjudande - Tarjous

KostrådgivningVem behöver kostrådgivning?


- Den som tror att hälsosam kost är tråkig och smaklös
- Den som vill må bra genom att lära sig äta en balanserad och hälsosam kost
- Den som vill förbättra sina kostvanor för att minska riskerna för olika välfärdssjukdomar
- Den som varaktigt vill gå ner i vikt
- Den som tröttnat på alla modedieter och vill lära sig äta mångsidigt och samtidigt kunna gå ner i vikt eller hålla sin idealvikt
- Den som tränar mycket och vill optimera sin kost

Vad är kostrådgivning?


Vid kostrådgivningen börjar vi med att kartlägga dina nuvarande kostvanor och livssituation.

Därefter fastställer vi vart du vill komma, vilket mål du har. Målet bör vara tillräckligt konkret och mätbart, men samtidigt realistiskt. Om du gått upp 20 kg på 20 år är det knappast realistiskt att tänka sig att bli av med dem på ett par månader!

Sen följer den intressantaste men samtidigt den svåraste biten, dvs. hur ska du göra för att uppnå ditt mål. Det är här som du kan behöva hjälp med att bestämma vilka förändringar du kan och bör göra, hålla motivationen uppe, få stöd att genomföra förändringarna och etablera nya vanor osv. Därför kan regelbundna uppföljningsbesök vara det som håller dig kvar på vägen mot målet.

Kostrådgivning utgår alltid från den enskilda individen och dennes behov. Alla måste inte äta samma saker även om vi behöver få i oss alla näringsämnen och vitaminer i tillräckliga mängder. Beroende på kundens behov och önskemål kan kostrådgivning inbegripa teoretiska resonemang om t.ex. glykemiskt index och dess betydelse eller konkreta tips på hur man kan använda/tillreda olika livsmedel.