Start - Etusivu
Prislista - Hinnasto
Klassisk massage
Klassinen hieronta
Indisk huvudmassage
Intialainen päähieronta
Hot Stone massage
Kuumakivihieronta
Nettiajanvaraus
Erbjudande - Tarjous

Intialainen päähierontaPäähieronnan alkuperä

Intialainen päähieronta pohjautuu tuhansia vuosia vanhaan Ayurveda-perinteeseen. Intiassa on kuulunut perheen perinteisiin hoitaa toisiaan päähieronnalla, usein öljyä käyttäen. Samalla hoito oli myös hiustenhoitoa. Eurooppaan päähieronta tuli 1970-luvulla Narendra Mehtan mukaan ja Suomeen 1999.

Nykyinen intialainen päähieronta
on kehitelty intialaisia perinteitä sekä länsimaisia hartiahieronnan oppeja sekoitellen niin että siihen kuuluvat pään hieronnnan lisäksi myös niskan, hartioiden ja käsivarsien käsittely. Hoito tehdään istuma-asennossa ilman öljyä eikä asiakkaan tarvitse riisutua. Hoidon aikana suositellaan hiljaa oloa. Hoitoon tuleva asiakas voi valmistautua riisumalla korvakorut ja kaulakorut. Hoitoa en helpompaa ja miellyttävämpää tehdä mikäli asiakkalla ei ole paljon muotoilutuotteita hiuksissa.

Kenelle intialainen päähieronta sopii?

Päähierontaa voi suositella lähes kaikille, jotka kaipaavat stressin poistoa ja rentoutumista, haluavat eroon päänsäryistä ja niska-hartiaseudun kireyksistä  tai haluavat vain hemmotella itseään.

Päähieronnan vaikutukset
ovan samantyyppisiä kuin klassisen hieronnan vaikutukset. Paikallinen  verenkierto ja aineenvaihdunta vilkastuu, kuona-aineiden poistuminen tehostuu, lihas- ja hermojännitykset ja -säryt lievittyvät, hiuspohjan verenkierto vilkastuu, kasvojen ja erityisesti silmien alueen jännitykset vähenevät ja päähieronta rentouttaa, poistaa stressiä ja virkistää.